how to create your own web page

O nama

Salon namještaja Tema Nova

Tema Nova je osnovana 2018. godine u Podgorici. Salon namještaja Tema Nova bavi se prodajom tapaciranog namještaja vrhunskog kvaliteta proizvedenog po međunarodnim standardima. Nudimo Vam širok asortiman dobro dizajniranih i funkcionalnih proizvoda za vaš dom u različitim dimenzijama i sa raznim kombinacijama materijala i boja u skladu sa vašim željama. Naša saradnja sa renomiranim partnerima u proizvodnji namještaja dokaz je profesionalnog poslovanja.
Posjetite naš salon u Podgorici, ulica Slobodana Škerovića broj 6 i uvjerite se u našu kvalitetnu ponudu. Dočekaće vas ljubazno osoblje u prijatnom ambijentu salona. Čekamo Vas!
“Za bolji razmještaj - Tema Nova namještaj “

Naša misija

Misija našeg salona je prvenstveno u tome da zadovoljimo potrebe naših klijenata, uz kvalitetan i moderan namještaj, proizveden po međunarodnim standardima. Naš prioritet je upravo zadovoljan kupac. Želimo izaći u susret i najzahtjevnijem kupcima i ponuditi pristupačne cijene, besplatnu dostavu i montažu.

Tema Nova salon namještaja

Naša vizija

Vizija našeg salona je postati jedan od vodećih salona namještaja u Crnoj Gori. U tom pravcu nudimo vrhunski kvalitet namještaja, pouzdanost kao i visoku profesionalnost osoblja. Pratimo svjetska zbivanja i novosti vezana za dizajn interijera, kako bi Vam pružili veliki izbor modernog namještaja.

Naši uspjesi

1600+

Zadovoljnih kupaca

350+

Komada namještaja

12

Poslovnih partnera

Video

Galerija