free amp templates

O nama

Salon namještaja Tema Nova

Tema Nova je osnovana 2018. godine u Podgorici. Salon namještaja Tema Nova bavi se prodajom tapaciranog namještaja vrhunskog kvaliteta proizvedenog po međunarodnim standardima. Nudimo Vam širok asortiman dobro dizajniranih i funkcionalnih proizvoda za vaš dom u različitim dimenzijama i sa raznim kombinacijama materijala i boja u skladu sa vašim željama. Naša saradnja sa renomiranim partnerima u proizvodnji namještaja dokaz je profesionalnog poslovanja.
Posjetite naš salon u Podgorici, ulica Slobodana Škerovića broj 6 i uvjerite se u našu kvalitetnu ponudu. Dočekaće vas ljubazno osoblje u prijatnom ambijentu salona. Čekamo Vas!
“Za bolji razmještaj - Tema Nova namještaj “

Naša misija

Misija našeg salona je prvenstveno u tome da zadovoljimo potrebe naših klijenata, uz kvalitetan i moderan namještaj, proizveden po međunarodnim standardima. Naš prioritet je upravo zadovoljan kupac. Želimo izaći u susret i najzahtjevnijem kupcima i ponuditi pristupačne cijene, besplatnu dostavu i montažu.

Tema Nova salon namještaja

Naša vizija

Vizija našeg salona je postati jedan od vodećih salona namještaja u Crnoj Gori. U tom pravcu nudimo vrhunski kvalitet namještaja, pouzdanost kao i visoku profesionalnost osoblja. Pratimo svjetska zbivanja i novosti vezana za dizajn interijera, kako bi Vam pružili veliki izbor modernog namještaja.

Galerija 

Preporuke naših kupaca

Nedavno sam opremila novim namještajem svoj stan. Našla sam odličnog prodavca. Namješaj koji nudi Tema Nova je izuzetno kvalitetan. Istakla bih brzu dostavu i visoku profesionalnost osoblja. Svima preporučujem salon namještaja Tema Nova. 

Sve pohvale za salon namještaja Tema Nova. Već duži period kupujem samo kod njih razne djelove namještaja i zadovoljan sam uslugom. Posebno mi se sviđa široka ponuda vrlo kvalitetnih kreveta i trosjeda. Posjetite njihov salon, siguran sam da ćete otkriti novu oazu kvalitetnog namještaja.

Prezadovoljna sam ugaonom garniturom koju sam kupila u salonu Tema Nova. Napominjem da oni rade namještaj po mjeri. Takođe mi se jako sviđaju i ležaljke koje Tema Nova ima u ponudi. Možda nijesu veliki ali su zato najbolji. Moje tople preporuke za salon namještaja Tema Nova.